Mari Suominen

• Kokonaisaktiviteetti 4
  • Viimeisin aktiviteetti
  • Jäsen alkaen
  • Seurattu 0 käyttäjää
  • Seuraa 0 käyttäjää
  • Äänet 0
  • Tilaukset 2

Artikkelit

Viimeisin aktiviteetti (Mari Suominen) Viimeisin aktiviteetti Äänet
  • Ohjelmistolisenssin lataaminen

Kaaviossa on kuvattu ohjelmistopohjaisen lisenssin siirto.   Ohjelmistopohjaisen lisenssin siirron voi tehdä joko yrityksen ylläpitäjä tai työntekijä. Vähintään yksi eli tyypillisesti ylläpitäjän ...

• Verkkolisenssin ominaisuuksista ja käyttöönotosta

Verkkolisenssin ominaisuuksista ja käyttöönotosta löytyy ohjeita GRAPHISOFTin Help Centeristä: https://helpcenter.graphisoft.com/knowledgebase/86020/Yleensä verkkolisenssi laitetaan jakoon koneelta...